Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
13 hodnocení
Kryštof
25.9.2019
*
*
*
*
*

okna máme první zimu a zatím ty výkyvy teplot zvládaj na jedničku, ani jsem zatím nemuseli rozpalovat kamna na plno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Robert
19.7.2019
*
*
*
*
*

Poptal jsem okna do 3 1, cenu jsem sice čekal nižší ale šlo to, dřevěný okna s trojsklem nám do bytu sedli, dobře těsněj

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marek
18.4.2019
*
*
*
*
*

Minulý týden u nás dokončili dvoudenní montáž, chvílema jsem se bál že s námi skejsnou ještě den navíc, ale asi se jim samotným už nechtělo takže zabrali a stihli to a práci si myslím odvedli dobrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Daniel
26.2.2019
*
*
*
*
*

Nedělal jsem okolo výběru firmy žá dný velký cavyky, prostě jsem vybral tu co se mi líbila přístupem nejvíc, a co mi i finančně vyhovovala. U montáže jsem ani neasistoval protože jsem věděl prd co dělat a myslím že chlapy už s tím nějakou zkušenost maj takže jsem jim do toho nechtěl kecat, okna jsou tam kde maj být a já jsem spoko.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tomasjilek0
29.1.2019
*
*
*
*
*

Okna nám vekra dodali minulý rok, přes stará okna už nám do domu dost táhlo. Koupili jsme plastový okna s trojsklem takže tenhle problém už nemáme. Jediné co bych mohl vytknout je na můj vkus pomalejší tempo řemeslníků, ale práci odvedli jinak dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Albert
10.11.2018
*
*
*
*
*

Tady na tuto pobočku jsem si šel pro pár rad ohledně oken a příslušenství. Je mnohem lepší se na nějakou zajít podívat než se člověk vrhne do něčeho většího protože tam získá povědomí o tom jak co funguje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Roman
2.8.2018
*
*
*
*
*

Na této pobočce jsme objednávali okna v minulém roce, brali jsme od nich nákup od „podlahy“, takže všechny dveře i okna. Na dodání jsme čekali docela dlouho, ale s tím se asi dalo počítat. Co bylo fajn bylo to, že jsme dostali slevu, kvůli velké objednávce. Okna i s dveřmi stihli udělat do dvou dnů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martinmalas
15.6.2018
*
*
*
*
*

Navštívil jsem jejich pobočku s tím aby mi udělali nabídku na okna která potřebuju, a udělal jsem to tak asi ještě se třemi dalšími firmami, ale tady mi okna vyhovovali nejvíce. Okna jsem chtěl s trojsklem, plastová a cena mi tu vyhovovala nejvíce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
danhaba
23.3.2018
*
*
*
*
*

celkem spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Radek Kollar
8.11.2017
*
*
*
*
*

Všechna okna na domě máme od vekry a zatím v pohodě…nevím jak je to u plastových ale ty naše dřevěný se musí impregnovat, což není úplná zábava, ale stačí snad jednou za pár let, a jednou jsem se pro ně rozhodli tak je musím brát se vším všudy, a já osobně bych ten plast na barák nechtěl, i když je s ním asi jednodušší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Havlíčkova 2370
  • Frýdek-Místek - Místek
  • 738 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce