Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
33 hodnocení
Milan
29.6.2018
*
*
*
*
*

Chtěl bych pochválit jejich servis, minulý týden jsem ho poprvé vyzkoušel protože se mi nezdálo jedno okno. Do 3 dnů u nás byl řemeslník který zkontroloval všechna okna, a u okna které se mi nedálo jen promazal kování a dotáhnul, jinak říkal že jsem okna v dobrém stavu, neřekl si ani korunu. Chválím hlavně pohotovost služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
petrsvatos
18.5.2018
*
*
*
*
*

S touhle firmou mám dobrou zkušenost, měnil jsem u nich okna na dvakrát a ani jedna objednávka se nijak nepokazila, okna namontovali dobře, a tím že jsem si to rozdělil tak jsem ani neplatil tak velkou částku najednou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
arnost.boho
6.4.2018
*
*
*
*
*

Od firmy Vekra jsem si nechal vyrobit asi před třemi lety a zatím v pohodě. Podle mě se kromě montáže na zakázce nedá co pokazit, okna nám zaměřili dobře takže instalace pak probíhala poměrné rychle, podvedlo se jim to na první dobrou, takže s do teď nemáme problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Radek
15.3.2018
*
*
*
*
*

S firmou Vekra mám zatím dobrou zkušenost, s obchodníkem se dobře komunikovalo, dokázal dobře poradit. Mám od nich plastová okna s pár doplňky a za docela rozumnou částku. Po zimě plánujeme u nich udělat znovu objednávku okna na chalupu, tak snad se to povede i na podruhý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
lukasmacha
18.1.2018
*
*
*
*
*

U nás dělala vekra okna na dvakrát, poprvé na jižní stranu domu, kam jsem nechali dát trojsklo kvůli izolaci a po 5 letech pak na druhou stranu domu kam jsme dali dvojskla kvůli hluku z ulice. Podle mě je lepší si to takhle rozvrhnout protože člověk nezaplatí hned tak velkou částku a má možnost si pak ještě našetřit. Jinak s okny jsme spokojení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Václav Z.
1.12.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Hajsman
6.10.2017
*
*
*
*
*

Zdravím, vekra nám měnila okna na baráku asi před 3 lety, a toto léto jsem u nich objednávali sítě proti hmyzu, začli se k nám ty škůdci nějak stahovat, ale jinak v obou případech byla spolupráce s firmou dobrá. Sítě proti hmyzu nám dodali asi do 3 týdnu a sami je i nainstalovali, za co jsem byl rád, protože bych se s tím možná trápil do teď.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
Roman
5.9.2017
*
*
*
*
*

Plastová okna od vekry máme už asi 6 let, a zatím s nimi nebyl žádný problém. Myslím že je to hlavně tím že dělníci si dali hodně záležet na tom aby okna dobře zasadili, sice díky tomu u nás byli celý den, ale je dobré že okna fungují jak mají. Jediné co mi nevyhovuje je umývání oken, máme teď doma malé miminko, takže je to na mě. :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne2
franc.jaromir
13.7.2017
*
*
*
*
*

Od vekry máme udělaná okna v bytě, a teď jsme tady poptávali nová okna na baráček který stavíme mimo prahu. S okny od nich jsem spokojený, mám teď v bytě plastová, a do baráku budeme pořizovat dřevěná, ale na pobočce říkali že ve funkčnosti mezi nimi není žádný velký rozdíl, a podle mě jsou ta dřevěná ještě kvalitnější, májí asi lepší schopnost těsnění a tak, a hlavně na budou na domě asi vypadat líp než ta plastová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
lumiux
15.6.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, od firmy vekra máme udělaná všechny okna na domě i s vnitřními roletami. Domluva i objednávka proběhla v pořádku, pak nám jednou posunuli termín, ale to nám na druhou stranu i docela vyhovovalo. Jen jsem nepochopil proč nám ty rolety montovali až o týden později. Každopádně teď všechno funguje a vypadá to dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby