Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
40 hodnocení
lubomircervinka
20.6.2019
*
*
*
*
*

Nevím jak jsou na tom okna od nich teď aktuálně, ale já po asi 15 letech jejich užívání můžu říct že jsem spokojený s tím co jsem koupil, klasická plastová okna za cenu v tu dobu hodně dobrou, dvojsklem, dobrým těsněním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavel
24.4.2019
*
*
*
*
*

Vekra nám měnila stará okna za nová plastová, 6ti komorová. Mají ocelovou výztuhu v rámu i křídlech a se seřiditelným kováním, tak doufám že nám vydrží aspoň dvakrát tak dlouho jako ta stará.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mirek
20.3.2019
*
*
*
*
*

Spolupráce s Vekrou byla dobrá, všechno proběhlo podle domluvy a obchodních podmínek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jansikora1
13.11.2018
*
*
*
*
*

Zkušenost s firmou mám dobrou, okna nám měnili v roce 2014 na rodinném domě, pak znovu v roce 2016 okna na chatě. Obě zakázky proběhli totožně, na dům jsme brali dřevěná okna, která byla o trošku dražší než plastová která jsme nechávali dělat na chatu, ale s obojíma jsme spokojeni, na chatě je rozdíl oproti starám oknům znát nejvíce, nemusí se tolik topit a je vytopená mnohem rychleji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Josef
17.10.2018
*
*
*
*
*

Vekru jsem zvolil na základě doporučení známých který u nich okna měnili před nějakou dobou. S firmou jsem byl spokojený, všechno přehledně udělané, i to se týče papírování, showroomy jsou dobře udělané, okna mají vystavená takže vidíte jak budou vypadat a můžete je zkouknout vlastním okem. Okna dovezli a namontovali ve smluvený termín, celkově jsem byl spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Lucka
10.9.2018
*
*
*
*
*

Zde nehodnotím firmu jako takovou-s tím problém nemám. Okna jsou kvalitní. Ale důrazně varuji před p. Mrázem (pobočka Chomutov), který funguje pro ústecký kraj. Při sjednávání zakázek funguje celkem rychle, ale v případě nějakého problému či nedej bůh reklamace-nereaguje a nechává věci tzv. vyšumět. V našem případě na konkrétní otázku nám odpověděl, ovšem v případě montáže jsme zjistili, že nám to řekl špatně a nyní máme vizuálně doma problém v každé místnosti, který musíme dodatečně pracně vyřešit. Slyšel jsem na něho více stížností!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne3
Michal P.
7.9.2018
*
*
*
*
*

V našem případě jsme dali na klasiku a vybrali od Vekry plastová okna. Nejvíc nám u nich vyhovovala cena, a na to že byla okna docela levná jsou zatím bez problému. Hlavně si myslím že s těsněním jsou na tom dobře, ale je to naše první výměna oken tak nechci nic zakřiknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Milan
29.6.2018
*
*
*
*
*

Chtěl bych pochválit jejich servis, minulý týden jsem ho poprvé vyzkoušel protože se mi nezdálo jedno okno. Do 3 dnů u nás byl řemeslník který zkontroloval všechna okna, a u okna které se mi nedálo jen promazal kování a dotáhnul, jinak říkal že jsem okna v dobrém stavu, neřekl si ani korunu. Chválím hlavně pohotovost služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
petrsvatos
18.5.2018
*
*
*
*
*

S touhle firmou mám dobrou zkušenost, měnil jsem u nich okna na dvakrát a ani jedna objednávka se nijak nepokazila, okna namontovali dobře, a tím že jsem si to rozdělil tak jsem ani neplatil tak velkou částku najednou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
arnost.boho
6.4.2018
*
*
*
*
*

Od firmy Vekra jsem si nechal vyrobit asi před třemi lety a zatím v pohodě. Podle mě se kromě montáže na zakázce nedá co pokazit, okna nám zaměřili dobře takže instalace pak probíhala poměrné rychle, podvedlo se jim to na první dobrou, takže s do teď nemáme problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby