Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
43 hodnocení
Linda
1.11.2019
*
*
*
*
*

Ze svojí zkušenosti klidně doporučím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mzxy
29.8.2019
*
*
*
*
*

Na podzim 2018 jsem nechal namontovat 9 plastových oken na chatě, okna jsou kvalitní, zařadil bych je mezi to nejlepší, co se v současnosti nabízí na českém trhu. Kvalitě odpovídá cena, která je trochu vyšší než u srovnatelných produktů, které nabízí konkurence. V červenci 2019 si manželka objednala montáž sítí proti hmyzu a žaluzií, zakázku převzala a podepsal protokol , podle kterého je vše bez závad. Další den jsem zjistil, že po otevření okna vypadává jedna boční krytka žaluzií, zakrývající ovládací mechanismus. Krytka byla prasklá a pohromadě jí držela jen dekorační folie. Písemnou reklamaci jí REKLAMAČNÍ ODDĚLENÍ WINDOWS HOLDING zamítlo s odůvodněním, že zakázku převzala a podepsala, že je vše bez závad. To je ukázka PROKLIENTSKÉHO PŘÍSTUPU pracovnice této společnosti. Velmi pozitivně hodnotím práci plzeňské pobočky, především práci obchodního zástupce pana Jaroslava Kesla, který nám obě zakázky zajišťoval.... ze přístup reklamační referentky se nám opakovaně omlouval a v současnosti nám krytku shání sám na své vlastní náklady, i když jsem jí chtěl nechat vyrobit a podruhé si jí řádně zaplatit. Velmi pozitivně také hodnotím práci dvojice zaměstnanců, provádějících montáž oken na podzim 2018, byla to rychlá, čistá profesionálně odvedená práce, dokonce si s sebou vozí vlastní rychlovarnou konev i kafe a vše si po sobě vzorně uklidí. Bohužel přístup reklamačního oddělení, firmy WINDOWS HOLDING, to je tragédie... Vzhledem k tomu, že mi krytku zajišťuje obchodní zástupce, mohlo by vedení firmy toto zbytečné oddělení zrušit, protože neplní své funkce a jeho přístup kazí dobré jméno ostatních zaměstnanců. Přesto značku VEKRA doporučuji a služby této firmy hodlám dále využívat. M.Zajíček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Standa Berkovec
29.8.2019
*
*
*
*
*

Jako bytový družstvo jsme se rozhodli pro Vekru, měla dobrou cenovou nabídku a byli ochotný to udělat v co nejkratším čase, jsme jen dvoupatrový činžák takže oken nebylo moc a stihli to jak jsme potřebovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
lubomircervinka
20.6.2019
*
*
*
*
*

Nevím jak jsou na tom okna od nich teď aktuálně, ale já po asi 15 letech jejich užívání můžu říct že jsem spokojený s tím co jsem koupil, klasická plastová okna za cenu v tu dobu hodně dobrou, dvojsklem, dobrým těsněním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Pavel
24.4.2019
*
*
*
*
*

Vekra nám měnila stará okna za nová plastová, 6ti komorová. Mají ocelovou výztuhu v rámu i křídlech a se seřiditelným kováním, tak doufám že nám vydrží aspoň dvakrát tak dlouho jako ta stará.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Mirek
20.3.2019
*
*
*
*
*

Spolupráce s Vekrou byla dobrá, všechno proběhlo podle domluvy a obchodních podmínek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jansikora1
13.11.2018
*
*
*
*
*

Zkušenost s firmou mám dobrou, okna nám měnili v roce 2014 na rodinném domě, pak znovu v roce 2016 okna na chatě. Obě zakázky proběhli totožně, na dům jsme brali dřevěná okna, která byla o trošku dražší než plastová která jsme nechávali dělat na chatu, ale s obojíma jsme spokojeni, na chatě je rozdíl oproti starám oknům znát nejvíce, nemusí se tolik topit a je vytopená mnohem rychleji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Josef
17.10.2018
*
*
*
*
*

Vekru jsem zvolil na základě doporučení známých který u nich okna měnili před nějakou dobou. S firmou jsem byl spokojený, všechno přehledně udělané, i to se týče papírování, showroomy jsou dobře udělané, okna mají vystavená takže vidíte jak budou vypadat a můžete je zkouknout vlastním okem. Okna dovezli a namontovali ve smluvený termín, celkově jsem byl spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Lucka
10.9.2018
*
*
*
*
*

Zde nehodnotím firmu jako takovou-s tím problém nemám. Okna jsou kvalitní. Ale důrazně varuji před p. Mrázem (pobočka Chomutov), který funguje pro ústecký kraj. Při sjednávání zakázek funguje celkem rychle, ale v případě nějakého problému či nedej bůh reklamace-nereaguje a nechává věci tzv. vyšumět. V našem případě na konkrétní otázku nám odpověděl, ovšem v případě montáže jsme zjistili, že nám to řekl špatně a nyní máme vizuálně doma problém v každé místnosti, který musíme dodatečně pracně vyřešit. Slyšel jsem na něho více stížností!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne3
Michal P.
7.9.2018
*
*
*
*
*

V našem případě jsme dali na klasiku a vybrali od Vekry plastová okna. Nejvíc nám u nich vyhovovala cena, a na to že byla okna docela levná jsou zatím bez problému. Hlavně si myslím že s těsněním jsou na tom dobře, ale je to naše první výměna oken tak nechci nic zakřiknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby