Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
55 hodnocení
Teresas
3.6.2020
*
*
*
*
*

Toto je varování pro všechny, pokud nechcete aby se z potěšeni z nových oken stal odporný zážitek!!! Prozákaznický přístup nula, arogance na nejvyšším úrovni a k řešení problémů přistupují tak že vám položí telefon a zablokují si vaši emailovou adresu. I přes několik chyb z jejich strany se omluvy nedočkáte a blba udělají vždycky z vás. Třešničkou na dortu je, že nedostanete souhlas s namontováním žaluzií (bez jejich souhlasu padá záruka). Takže místo funkčních oken máme doma prosklenou výlohou kam směřují pohledy všech z ulice. Koukám, že poslední recenze mluvil za vše: Spolupráce s Vekrou je prostě noční můrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ilonkaMachovska
1.6.2020
*
*
*
*
*

Objednávala jsem screenové rolety. Ze začátku ochota sama, dokonce mi dali termín montáže cca za 1 měsíc od zaplacení zálohy. Tři dny před zahájením montáže termín zrušili a nový termín mi dali za další měsíc a půl s odůvodněním, že dodavatel nedodal látku. Ano, chápu, může se stát.. ALE zároveň po mě chtějí zaplatit 95% ceny díla bez toho, aby se vůbec zahájila montáž? Neseriózní a navíc proti platebním podmínkám, které jsou uvedeny ve smlouvě..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kazda.michal
25.5.2020
*
*
*
*
*

Plastová okna a dveře nedoporučuji, můžete si pěkně naběhnout. Když řešíte objednávku, snesou Vám modré z nebe jako nám. Po 3 letech nám začali na jižní straně domu, kam svítí slunce, bílá plastová okna a dveře žloutnou a dělat se na nich skvrny. Na reklamaci Vekra vše svádí na deště, pyly a kdoví co, reklamaci už 2x zamítli a doporučili umývat okna a dveře min 1x týdně! Prostě bezúdržbová okna a to jednání, už nikdy. A to jsme si je vybrali jako kvalitní a od českého výrobce. Michal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zbyněk
30.4.2020
*
*
*
*
*

Na domě odvedli dobrou práci. Okna přivezli sice až 6 týdnu po zadání objednávky, ale instalace pak trvala dva dny a to se dělníci opravdu ani nezastavili. Okna nainstalovali podle mého oka kvalitně, a za jakou službu jsem byl opravdu rád bylo to že původní okna odvezli sami na skládku, tím pádem jsem po montáži oken nemusel nic zařizovat. Teď už se jenom pustit do zateplení domu, a bude to super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Alexjar
2.4.2020
*
*
*
*
*

Podobne skusenosti ako ti co dali 1 hviezdu. Nedoporucujem. Naviac nam rozbili nas sukromny majetok a nepriznali sa. Vraj to tak uz bolo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kov.dita
23.3.2020
*
*
*
*
*

Konečně jsme si našetřili na nová okna a po čtení recenzí se rozhodli pro f. Vekra. Celá akce, včetně poradenství, zaměření, výroby i montáže proběhla velmi rychle a k naší spokojenosti. Nejhorší na všem je ten nepořádek, ale i ten jsme nakonec zvládli! Nelitujeme a jsme moc spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
jan.leseticky
11.3.2020
*
*
*
*
*

Byl jsem rád za užitečné informace které mi na pobočce řekli, díky tomu jsem byl schopný si ujasnit co přesně potřebuju. Za plastová okna jsem dal dobrou částku s tím že vím jak okna fungují a co přesně mají za vlastnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Martin
13.2.2020
*
*
*
*
*

Stínící techniku od Vekry nedoporučuji. Dodávku a montáž tří rolet jsem s nimi řešil 3,5 měsíce. Při první montáži se podařilo nainstalovat jednu roletu, ostatní dvě si zase odvezli na zkrácení, kvůli špatnému zaměření. Při druhé "montáži" si zapoměli vzít vodící lišty. Na třetí pokus se dílo podařilo. Nikdo se nebyl schopen ani omluvit za prodlení. Kompenzace za tři promarněné dny dovolené taky žádná neproběla. Komunikace tristní. Celé oddělení stínící techniky je asi ještě v zácviku. Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
adam.74petilo
23.1.2020
*
*
*
*
*

My jsme měli hodně velký benefit že asi měsíc před námi dělali s Vekrou okna i sousedi, takže jsme šmejdili jestli všechno bylo v pohodě a jak dlouho jim to trvalo, a u nás to potom proběhlo vlastně totožně jako u nich takže za mě parádička.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Pája
26.12.2019
*
*
*
*
*

Okna nás vyšla na necelých sto tisíc, za tu cenu nám okna přivezli, namontovali, udělali i zednický práce a odvezli ty starý šunty, za mě hodně dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce