Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
53 hodnocení
kazda.michal
25.5.2020
*
*
*
*
*

Plastová okna a dveře nedoporučuji, můžete si pěkně naběhnout. Když řešíte objednávku, snesou Vám modré z nebe jako nám. Po 3 letech nám začali na jižní straně domu, kam svítí slunce, bílá plastová okna a dveře žloutnou a dělat se na nich skvrny. Na reklamaci Vekra vše svádí na deště, pyly a kdoví co, reklamaci už 2x zamítli a doporučili umývat okna a dveře min 1x týdně! Prostě bezúdržbová okna a to jednání, už nikdy. A to jsme si je vybrali jako kvalitní a od českého výrobce. Michal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zbyněk
30.4.2020
*
*
*
*
*

Na domě odvedli dobrou práci. Okna přivezli sice až 6 týdnu po zadání objednávky, ale instalace pak trvala dva dny a to se dělníci opravdu ani nezastavili. Okna nainstalovali podle mého oka kvalitně, a za jakou službu jsem byl opravdu rád bylo to že původní okna odvezli sami na skládku, tím pádem jsem po montáži oken nemusel nic zařizovat. Teď už se jenom pustit do zateplení domu, a bude to super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Alexjar
2.4.2020
*
*
*
*
*

Podobne skusenosti ako ti co dali 1 hviezdu. Nedoporucujem. Naviac nam rozbili nas sukromny majetok a nepriznali sa. Vraj to tak uz bolo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kov.dita
23.3.2020
*
*
*
*
*

Konečně jsme si našetřili na nová okna a po čtení recenzí se rozhodli pro f. Vekra. Celá akce, včetně poradenství, zaměření, výroby i montáže proběhla velmi rychle a k naší spokojenosti. Nejhorší na všem je ten nepořádek, ale i ten jsme nakonec zvládli! Nelitujeme a jsme moc spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
jan.leseticky
11.3.2020
*
*
*
*
*

Byl jsem rád za užitečné informace které mi na pobočce řekli, díky tomu jsem byl schopný si ujasnit co přesně potřebuju. Za plastová okna jsem dal dobrou částku s tím že vím jak okna fungují a co přesně mají za vlastnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Martin
13.2.2020
*
*
*
*
*

Stínící techniku od Vekry nedoporučuji. Dodávku a montáž tří rolet jsem s nimi řešil 3,5 měsíce. Při první montáži se podařilo nainstalovat jednu roletu, ostatní dvě si zase odvezli na zkrácení, kvůli špatnému zaměření. Při druhé "montáži" si zapoměli vzít vodící lišty. Na třetí pokus se dílo podařilo. Nikdo se nebyl schopen ani omluvit za prodlení. Kompenzace za tři promarněné dny dovolené taky žádná neproběla. Komunikace tristní. Celé oddělení stínící techniky je asi ještě v zácviku. Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
adam.74petilo
23.1.2020
*
*
*
*
*

My jsme měli hodně velký benefit že asi měsíc před námi dělali s Vekrou okna i sousedi, takže jsme šmejdili jestli všechno bylo v pohodě a jak dlouho jim to trvalo, a u nás to potom proběhlo vlastně totožně jako u nich takže za mě parádička.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Pája
26.12.2019
*
*
*
*
*

Okna nás vyšla na necelých sto tisíc, za tu cenu nám okna přivezli, namontovali, udělali i zednický práce a odvezli ty starý šunty, za mě hodně dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Miroslav
20.12.2019
*
*
*
*
*

Jsem velmi zklamaný z přístupu p. Mráze z Chomutovského zastoupení. Jediné co proběhlo bez problémů a rychle bylo uzavření smlouvy. Dále to byla jedna velká katastrofa. Dodnes nemám vyřešené otvírání špatně přístupného záchodového okénka - prý to nejde. Okna jsou jinak kvalitní, až na pár škrábanců skel, které jsem reklamoval, ovšem bez úspěchu. Škoda, že jinak kvalitní okna degraduje lidský faktor - v tomto případě p. Mráz. Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
marekbarvikazklima
11.12.2019
*
*
*
*
*

Za mě můžu 100% doporučit! Všechno probíhalo v daném termínu, bez jakýchkoliv problémů. Všichni maximálně příjemní, hlavně teda pan Polášek ( pobočka Břeclav ), který nám vše vyřizoval! Stavíme nový dům a zatím absolutně nejlepší jednání co se firem týče, maximální ochota! Montáž proběhla taky bez problémů, máme opravdu hodně oken a i dost velkých a chlapci měli cca za 6 hodin hotovo. Okna vypadají nádherně. Zatím nemám nic co vytknout. V tomto případě, bylo správné rozhodnutí si připlatit :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce