Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
38 hodnocení
Laďa
1.12.2018
*
*
*
*
*

Firma Vekra mně dodala okna a dveře do celého rodinného domu, čili šlo o nemalou zakázku. Reklamoval jsem u firmy Vekra balkonové dveře (v ložnici) rok a půl staré, venkovní barva se vydouvá a sloupává. Reakce byla pro mě poměrně překvapivá a nejvíc asi z důvodu, že bylo rozhodnuto od stolu. Marně jsem si myslel, že přijede servisní pracovník na místo samé a celou věc odborně posoudí. I přes moji veškerou snahu se tak nestalo. Vyjádření bylo následující, cituji: „Dospěli jsme k závěru, že tento problém je způsoben vlhkostí. Ložnice patří k místnostem s největším obsahem vzdušné vlhkosti, 4 - členná rodina vyprodukuje týdně svou činností (mytí, koupání, praní, sušení prádla, vaření) přibližně 60 litrů vodní páry a jedna osoba za noc uvolní během spánku až 0,5 l vody. Reklamaci zamítáme, ale vyšlu Vám technika v rámci dobrých vztahů zdarma“. Nejsmutnější je, že technik přijede až po rozhodnutí, ale mám štěstí, že ho nemusím platit. A to ještě neuběhla dvouletá záruční lhůta. Pokud chcete mít klidné spaní, tak tuhle firmu rozhodně nedoporučuji!!! Laďa, Uherské Hradiště

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jansikora1
13.11.2018
*
*
*
*
*

Zkušenost s firmou mám dobrou, okna nám měnili v roce 2014 na rodinném domě, pak znovu v roce 2016 okna na chatě. Obě zakázky proběhli totožně, na dům jsme brali dřevěná okna, která byla o trošku dražší než plastová která jsme nechávali dělat na chatu, ale s obojíma jsme spokojeni, na chatě je rozdíl oproti starám oknům znát nejvíce, nemusí se tolik topit a je vytopená mnohem rychleji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Josef
17.10.2018
*
*
*
*
*

Vekru jsem zvolil na základě doporučení známých který u nich okna měnili před nějakou dobou. S firmou jsem byl spokojený, všechno přehledně udělané, i to se týče papírování, showroomy jsou dobře udělané, okna mají vystavená takže vidíte jak budou vypadat a můžete je zkouknout vlastním okem. Okna dovezli a namontovali ve smluvený termín, celkově jsem byl spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Lucka
10.9.2018
*
*
*
*
*

Zde nehodnotím firmu jako takovou-s tím problém nemám. Okna jsou kvalitní. Ale důrazně varuji před p. Mrázem (pobočka Chomutov), který funguje pro ústecký kraj. Při sjednávání zakázek funguje celkem rychle, ale v případě nějakého problému či nedej bůh reklamace-nereaguje a nechává věci tzv. vyšumět. V našem případě na konkrétní otázku nám odpověděl, ovšem v případě montáže jsme zjistili, že nám to řekl špatně a nyní máme vizuálně doma problém v každé místnosti, který musíme dodatečně pracně vyřešit. Slyšel jsem na něho více stížností!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Michal P.
7.9.2018
*
*
*
*
*

V našem případě jsme dali na klasiku a vybrali od Vekry plastová okna. Nejvíc nám u nich vyhovovala cena, a na to že byla okna docela levná jsou zatím bez problému. Hlavně si myslím že s těsněním jsou na tom dobře, ale je to naše první výměna oken tak nechci nic zakřiknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Milan
29.6.2018
*
*
*
*
*

Chtěl bych pochválit jejich servis, minulý týden jsem ho poprvé vyzkoušel protože se mi nezdálo jedno okno. Do 3 dnů u nás byl řemeslník který zkontroloval všechna okna, a u okna které se mi nedálo jen promazal kování a dotáhnul, jinak říkal že jsem okna v dobrém stavu, neřekl si ani korunu. Chválím hlavně pohotovost služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
petrsvatos
18.5.2018
*
*
*
*
*

S touhle firmou mám dobrou zkušenost, měnil jsem u nich okna na dvakrát a ani jedna objednávka se nijak nepokazila, okna namontovali dobře, a tím že jsem si to rozdělil tak jsem ani neplatil tak velkou částku najednou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
arnost.boho
6.4.2018
*
*
*
*
*

Od firmy Vekra jsem si nechal vyrobit asi před třemi lety a zatím v pohodě. Podle mě se kromě montáže na zakázce nedá co pokazit, okna nám zaměřili dobře takže instalace pak probíhala poměrné rychle, podvedlo se jim to na první dobrou, takže s do teď nemáme problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Radek
15.3.2018
*
*
*
*
*

S firmou Vekra mám zatím dobrou zkušenost, s obchodníkem se dobře komunikovalo, dokázal dobře poradit. Mám od nich plastová okna s pár doplňky a za docela rozumnou částku. Po zimě plánujeme u nich udělat znovu objednávku okna na chalupu, tak snad se to povede i na podruhý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
lukasmacha
18.1.2018
*
*
*
*
*

U nás dělala vekra okna na dvakrát, poprvé na jižní stranu domu, kam jsem nechali dát trojsklo kvůli izolaci a po 5 letech pak na druhou stranu domu kam jsme dali dvojskla kvůli hluku z ulice. Podle mě je lepší si to takhle rozvrhnout protože člověk nezaplatí hned tak velkou částku a má možnost si pak ještě našetřit. Jinak s okny jsme spokojení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby