Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
50 hodnocení
Matěj K.
30.7.2020
*
*
*
*
*

Za celou dobu zakázky s Vekrou jsem zaznamenal jedinou věc která mi trochu vadila, protože jsem si musel přesunout volno v práci, díky koroně mi okna dovezli o pár dní později, ale jinak bylo vše ok. U zakázky splnili všechny moje podmínky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne6
jerry
24.7.2020
*
*
*
*
*

Bylo dobrý že dokázali okna dovést i k nám kde měli trochu ztížený podmínky, se samotnou montáží si pak poradili dobře, snažil jsem se jim u oken udělat co největší možný prostor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne6
Adam B.
16.7.2020
*
*
*
*
*

Zakázka na okna nás vyšla na necelých 100K. Měli jsme v ceně montáž, zednické očistění, odvoz starých oken – tím pádem celý proces byl pro mě úplně bez práce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne9
Bronislav
19.6.2020
*
*
*
*
*

Dnes jsem řešil pozáruční servis. Operátor nepříjemný, že nejsou kapacity, servis pozastaven. Zákazník má smůlu. Chtěl jsem doporučit partnerskou firmu v našem regionu, žádné doporučení. Zákaznický přístup nula. V průběhu samotné montáže byly velké problémy, několik reklamací, špatně zaměření, výměna pozic. Najatá firma Vekrou byli velcí amatéři. Museli jsme po nich zavolat na seřízení Vekra Team, ti nakonec vše vyřešili, trvalo to ale měsíc, než přijeli. Abych nebyl jen negativní, tak myslím, že výrobky jsou kvalitativně na dobré úrovni - v našem případě dřevěná okna a dveře. Celkový závěr a dnes se jen potvrdilo FIRMU VEKRA NEDOPORUČUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano18 ne11
D. R.
4.6.2020
*
*
*
*
*

Od firmy VEKRA jsme měli objednané eurookna, jednání s panem Blažkem super - vše vyřídil a byl velmi vstřícný a parta tří kluků, která k nám přišla na montáž byla super. Kluci měli vše rychle hotové a práci odvedli perfektně. Firmu VEKRA můžu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne9
Teresas
3.6.2020
*
*
*
*
*

Toto je varování pro všechny, pokud nechcete aby se z potěšeni z nových oken stal odporný zážitek!!! Prozákaznický přístup nula, arogance na nejvyšším úrovni a k řešení problémů přistupují tak že vám položí telefon a zablokují si vaši emailovou adresu. I přes několik chyb z jejich strany se omluvy nedočkáte a blba udělají vždycky z vás. Třešničkou na dortu je, že nedostanete souhlas s namontováním žaluzií (bez jejich souhlasu padá záruka). Takže místo funkčních oken máme doma prosklenou výlohou kam směřují pohledy všech z ulice. Koukám, že poslední recenze mluvil za vše: Spolupráce s Vekrou je prostě noční můrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano37 ne9
ilonkaMachovska
1.6.2020
*
*
*
*
*

Objednávala jsem screenové rolety. Ze začátku ochota sama, dokonce mi dali termín montáže cca za 1 měsíc od zaplacení zálohy. Tři dny před zahájením montáže termín zrušili a nový termín mi dali za další měsíc a půl s odůvodněním, že dodavatel nedodal látku. Ano, chápu, může se stát.. ALE zároveň po mě chtějí zaplatit 95% ceny díla bez toho, aby se vůbec zahájila montáž? Neseriózní a navíc proti platebním podmínkám, které jsou uvedeny ve smlouvě..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano32 ne11
kazda.michal
25.5.2020
*
*
*
*
*

Plastová okna a dveře nedoporučuji, můžete si pěkně naběhnout. Když řešíte objednávku, snesou Vám modré z nebe jako nám. Po 3 letech nám začali na jižní straně domu, kam svítí slunce, bílá plastová okna a dveře žloutnou a dělat se na nich skvrny. Na reklamaci Vekra vše svádí na deště, pyly a kdoví co, reklamaci už 2x zamítli a doporučili umývat okna a dveře min 1x týdně! Prostě bezúdržbová okna a to jednání, už nikdy. A to jsme si je vybrali jako kvalitní a od českého výrobce. Michal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano34 ne12
Zbyněk
30.4.2020
*
*
*
*
*

Na domě odvedli dobrou práci. Okna přivezli sice až 6 týdnu po zadání objednávky, ale instalace pak trvala dva dny a to se dělníci opravdu ani nezastavili. Okna nainstalovali podle mého oka kvalitně, a za jakou službu jsem byl opravdu rád bylo to že původní okna odvezli sami na skládku, tím pádem jsem po montáži oken nemusel nic zařizovat. Teď už se jenom pustit do zateplení domu, a bude to super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne9
Alexjar
2.4.2020
*
*
*
*
*

Podobne skusenosti ako ti co dali 1 hviezdu. Nedoporucujem. Naviac nam rozbili nas sukromny majetok a nepriznali sa. Vraj to tak uz bolo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano30 ne6
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:3015:30
  • Út 7:3015:30
  • St 7:3015:30
  • Čt 7:3015:30
  • 8:0015:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce