Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
29 hodnocení
lukasmacha
18.1.2018
*
*
*
*
*

U nás dělala vekra okna na dvakrát, poprvé na jižní stranu domu, kam jsem nechali dát trojsklo kvůli izolaci a po 5 letech pak na druhou stranu domu kam jsme dali dvojskla kvůli hluku z ulice. Podle mě je lepší si to takhle rozvrhnout protože člověk nezaplatí hned tak velkou částku a má možnost si pak ještě našetřit. Jinak s okny jsme spokojení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Václav Z.
1.12.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Hajsman
6.10.2017
*
*
*
*
*

Zdravím, vekra nám měnila okna na baráku asi před 3 lety, a toto léto jsem u nich objednávali sítě proti hmyzu, začli se k nám ty škůdci nějak stahovat, ale jinak v obou případech byla spolupráce s firmou dobrá. Sítě proti hmyzu nám dodali asi do 3 týdnu a sami je i nainstalovali, za co jsem byl rád, protože bych se s tím možná trápil do teď.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Roman
5.9.2017
*
*
*
*
*

Plastová okna od vekry máme už asi 6 let, a zatím s nimi nebyl žádný problém. Myslím že je to hlavně tím že dělníci si dali hodně záležet na tom aby okna dobře zasadili, sice díky tomu u nás byli celý den, ale je dobré že okna fungují jak mají. Jediné co mi nevyhovuje je umývání oken, máme teď doma malé miminko, takže je to na mě. :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne2
franc.jaromir
13.7.2017
*
*
*
*
*

Od vekry máme udělaná okna v bytě, a teď jsme tady poptávali nová okna na baráček který stavíme mimo prahu. S okny od nich jsem spokojený, mám teď v bytě plastová, a do baráku budeme pořizovat dřevěná, ale na pobočce říkali že ve funkčnosti mezi nimi není žádný velký rozdíl, a podle mě jsou ta dřevěná ještě kvalitnější, májí asi lepší schopnost těsnění a tak, a hlavně na budou na domě asi vypadat líp než ta plastová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
lumiux
15.6.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, od firmy vekra máme udělaná všechny okna na domě i s vnitřními roletami. Domluva i objednávka proběhla v pořádku, pak nám jednou posunuli termín, ale to nám na druhou stranu i docela vyhovovalo. Jen jsem nepochopil proč nám ty rolety montovali až o týden později. Každopádně teď všechno funguje a vypadá to dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Petr S.
11.5.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, máme od vekry okna i s hliníkovýma parapetama (v šířce 180mm) a doladěný k barvě oken, už si nejsem jist jakou barvu jsme přesně vybírali, okna jsou dřevohliníková, tudíš mi hliníkový parapet nepřekáží i když jsem si ze zařátku říkal, jestli je to to pravé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
nelisita2012
28.4.2017
*
*
*
*
*

objednala som si len 2 male okna a jedny po suvne dvere a clovek ktory robil objednavku sa 5 krat pomýlil. Sľúbil murarske prace vyburanie otvoru a preklad dal si to aj nacenit ale den pred samotnou realizaciou zavolal ze to nema kto robit. Vodil ma za nos 4 mesiace sluboval firmu a zase v den realizacie nikto neprisiel a otvor musel robit clovek neskúsený. Cele to zle previedol pretože to nevedel. Som hlboko sklamaná z tejto veľkej firmy. A ak budete niečo chcet riesit nikoho z vedenia vam nepomôže pretoze im na tom nezáleží. Ste iba malý partner. NEODPORÚČAM!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne2
Jan
24.4.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, za sebe jsem okna měnil jenom jednou a to ještě někdy před 8 lety, jsem ale zatím se vším co jsem si u vekry koupil spokojen, se žaluzkama nebyl od začátku problém a okna se mi zdají taky pořád dobrý a to i přes to, že je nijak neudržuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Jaromír
9.3.2017
*
*
*
*
*

Od vekry máme jen venkovní stínící techniku, měli jsme dům na klíč, ale pak vznikli nějaké nepříjemnosti, tak jsme v rozestavěném stavu dům převzali a pak jsme si řešili věci sami, okna už byla hotova při převzetí, ale využili jsme toho, že ještě nebyla nahozena omítka, tak jsem vekru požádali, jestli by bylo možné nechat udělat ještě venkovní žaluzie. Nebyl problém, přivezli, namontovali, odjeli a jsme s tímto výmyslem zatím velmi spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby