Hodnocení firmy VEKRA OKNA

*
*
*
*
*
48 hodnocení
Martin
13.2.2020
*
*
*
*
*

Stínící techniku od Vekry nedoporučuji. Dodávku a montáž tří rolet jsem s nimi řešil 3,5 měsíce. Při první montáži se podařilo nainstalovat jednu roletu, ostatní dvě si zase odvezli na zkrácení, kvůli špatnému zaměření. Při druhé "montáži" si zapoměli vzít vodící lišty. Na třetí pokus se dílo podařilo. Nikdo se nebyl schopen ani omluvit za prodlení. Kompenzace za tři promarněné dny dovolené taky žádná neproběla. Komunikace tristní. Celé oddělení stínící techniky je asi ještě v zácviku. Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
adam.74petilo
23.1.2020
*
*
*
*
*

My jsme měli hodně velký benefit že asi měsíc před námi dělali s Vekrou okna i sousedi, takže jsme šmejdili jestli všechno bylo v pohodě a jak dlouho jim to trvalo, a u nás to potom proběhlo vlastně totožně jako u nich takže za mě parádička.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Pája
26.12.2019
*
*
*
*
*

Okna nás vyšla na necelých sto tisíc, za tu cenu nám okna přivezli, namontovali, udělali i zednický práce a odvezli ty starý šunty, za mě hodně dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Miroslav
20.12.2019
*
*
*
*
*

Jsem velmi zklamaný z přístupu p. Mráze z Chomutovského zastoupení. Jediné co proběhlo bez problémů a rychle bylo uzavření smlouvy. Dále to byla jedna velká katastrofa. Dodnes nemám vyřešené otvírání špatně přístupného záchodového okénka - prý to nejde. Okna jsou jinak kvalitní, až na pár škrábanců skel, které jsem reklamoval, ovšem bez úspěchu. Škoda, že jinak kvalitní okna degraduje lidský faktor - v tomto případě p. Mráz. Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marekbarvikazklima
11.12.2019
*
*
*
*
*

Za mě můžu 100% doporučit! Všechno probíhalo v daném termínu, bez jakýchkoliv problémů. Všichni maximálně příjemní, hlavně teda pan Polášek ( pobočka Břeclav ), který nám vše vyřizoval! Stavíme nový dům a zatím absolutně nejlepší jednání co se firem týče, maximální ochota! Montáž proběhla taky bez problémů, máme opravdu hodně oken a i dost velkých a chlapci měli cca za 6 hodin hotovo. Okna vypadají nádherně. Zatím nemám nic co vytknout. V tomto případě, bylo správné rozhodnutí si připlatit :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Linda
1.11.2019
*
*
*
*
*

Ze svojí zkušenosti klidně doporučím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mzxy
29.8.2019
*
*
*
*
*

Na podzim 2018 jsem nechal namontovat 9 plastových oken na chatě, okna jsou kvalitní, zařadil bych je mezi to nejlepší, co se v současnosti nabízí na českém trhu. Kvalitě odpovídá cena, která je trochu vyšší než u srovnatelných produktů, které nabízí konkurence. V červenci 2019 si manželka objednala montáž sítí proti hmyzu a žaluzií, zakázku převzala a podepsal protokol , podle kterého je vše bez závad. Další den jsem zjistil, že po otevření okna vypadává jedna boční krytka žaluzií, zakrývající ovládací mechanismus. Krytka byla prasklá a pohromadě jí držela jen dekorační folie. Písemnou reklamaci jí REKLAMAČNÍ ODDĚLENÍ WINDOWS HOLDING zamítlo s odůvodněním, že zakázku převzala a podepsala, že je vše bez závad. To je ukázka PROKLIENTSKÉHO PŘÍSTUPU pracovnice této společnosti. Velmi pozitivně hodnotím práci plzeňské pobočky, především práci obchodního zástupce pana Jaroslava Kesla, který nám obě zakázky zajišťoval.... ze přístup reklamační referentky se nám opakovaně omlouval a v současnosti nám krytku shání sám na své vlastní náklady, i když jsem jí chtěl nechat vyrobit a podruhé si jí řádně zaplatit. Velmi pozitivně také hodnotím práci dvojice zaměstnanců, provádějících montáž oken na podzim 2018, byla to rychlá, čistá profesionálně odvedená práce, dokonce si s sebou vozí vlastní rychlovarnou konev i kafe a vše si po sobě vzorně uklidí. Bohužel přístup reklamačního oddělení, firmy WINDOWS HOLDING, to je tragédie... Vzhledem k tomu, že mi krytku zajišťuje obchodní zástupce, mohlo by vedení firmy toto zbytečné oddělení zrušit, protože neplní své funkce a jeho přístup kazí dobré jméno ostatních zaměstnanců. Přesto značku VEKRA doporučuji a služby této firmy hodlám dále využívat. M.Zajíček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Standa Berkovec
29.8.2019
*
*
*
*
*

Jako bytový družstvo jsme se rozhodli pro Vekru, měla dobrou cenovou nabídku a byli ochotný to udělat v co nejkratším čase, jsme jen dvoupatrový činžák takže oken nebylo moc a stihli to jak jsme potřebovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lubomircervinka
20.6.2019
*
*
*
*
*

Nevím jak jsou na tom okna od nich teď aktuálně, ale já po asi 15 letech jejich užívání můžu říct že jsem spokojený s tím co jsem koupil, klasická plastová okna za cenu v tu dobu hodně dobrou, dvojsklem, dobrým těsněním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavel
24.4.2019
*
*
*
*
*

Vekra nám měnila stará okna za nová plastová, 6ti komorová. Mají ocelovou výztuhu v rámu i křídlech a se seřiditelným kováním, tak doufám že nám vydrží aspoň dvakrát tak dlouho jako ta stará.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Hlavní 456
  • Lázně Toušeň
  • 250 89
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce